Hunde- barnehage 🐾

Har du dårlig samvittighet for at hunden din er alene hjemme imens du er på jobb hver dag? Eller har du noen dager du har ekstra lang arbeidsdag? Eller kanskje en travel ettermiddag etter jobb? Da er det godt å få en sliten og fornøyd hund hjem! Vi er her for deg og hunden din! Her vil den få tur og sosialisere seg med andre hunder, og du får en godt sliten hund hjem på ettermiddagen.

Vi starter en barnehage for hund, eller populært kalt hundebarnehage 🙂

Her kan du velge mellom 5 forskjellige faste plasser, basert på hvilket behov du har. Du kan og ha drop-in, hvis fast plass ikke er noe for deg.

For å bli tatt inn på hundebarnehagen så er en nødt til å ha gyldig vaksinasjon. Hundene er nødt å gå sammen med andre hunder!! Det kommer til å deles opp i to grupper, en for små hunder og en for større hunder. Det vil bli turer i den nydelige naturen vi har her på pensjonatet, leking og masse kos 🙂

Vi har 4 store luftegårder, og 2 mindre luftegårder. Inne har vi, i tillegg til to kenneler, 40 kvadrat å boltre oss på. Vi har fine turområder rett utenfor døren, og et vann som ligger like ved som er godt å avkjøle seg i på varme dager.

Vi har åpent fra 7.00-18.30

Levering bør skje mellom 7.00 og 9.00.

Henting bør skje etter kl 15.30.

Prisene pr mnd er:

  • 1 dag i uken                1200kr
  • 2 dager i uken            2000kr
  • 3 dager i uken            2700kr
  • 4 dager i uken            3200kr
  • 5 dager i uken            3500kr
  • Drop in, pr gang 350kr

Vi kan tilby henting på pick-up plasser etter avtale!

Vi kommer til å ha begrensede plasser i hundebarnehagen i starten, så her er det første hund til mølla 🙂

Send en mail der du skriver litt om hunden din, og hvilket behov dere har til: dagsenter@stolehundogkatt.no