For en start!!

For en sommer! Ord kan ikke beskrive følelsen jeg sitter igjen med nå. Gjenåpningen har gått over all forventning. Jeg er ydmyk, glad og henrykt over at vi er vist denne tilliten! Vi har møtt helt nye hunder, og hundeeiere 🙂 Vi har møtt igjen tidligere hunder og hundeeiere 🙂 Nye katter og nye katteiere, og det er tidligere katter og katteeiere som har vært innom! Det er så kjekt 🙂

Hund og eier av pensjonatet
Kos ute i sola

Det har vært en travel start. Det er ikke bare det at vi skal bli kjent med alle hundene, men det er og mye administrativt og praktiske oppgaver som skal løses. Vi har gått på oppgavene med stort mot, men ser selvfølgelig at det er forbedringspotensiale både her og der 🙂 Vi setter veldig pris på en anmeldelse av deres opphold 🙂 Både på google og på facebook Både ros og ris! Vi ønsker jo hele tiden å bli bedre – kun det beste er godt nok for deres 4-beinte 🙂

Mennesker og hunder
Lek og kos ute i luftegården
Leken labrador
Nova gjør seg til foran kamera
Hund springer mot kamera
Leon i fullt firsprang
Hund gnager på bjørnestammer
Dette var knask å tygge på synes Nemo
to hunder hilser på hverandre
Lumi og Oskar sier hei
Katt drikker vann
Pus smaker på det rennende vannet
Hunder som leker
Lek ute i hundegården
Hunder som hilser på hverandre
Litt hilsing før leken kan starte
Hunder ute på tur i skogen
Ute på tur i skogen
Katt hos dyrlegen
Noen måtte ha vaksine mens di var hos oss

Dette var et lite dryss av det som har skjedd i sommer. Mange har etterlyst bilder og film av sine dyr når di har vært her, og det skjønner jeg godt! Det er ikke alltid jeg husker på å ha med meg mobilen – her er jo alltid hunden og katten i fokus, ikke mobilen! Men jeg har tatt bilde av alle gjestene som har vært hos oss i sommer, og di blir postet i tur og orden på Facebook og instagram. Jeg legger også ut filmer, men disse legges som oftest i historier… Så det kan være lurt å sjekke der også. Nå er det jo litt roligere tider, så da kommer det nok litt mer skal dere se 🙂

Klem fra Ingvild & hundene